НАЕМИТЕ НА ВАРНА - ВИЛИ ЗА ПОЧИВКА - КЪЩИ ЗА ГОСТИ - УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ - ЯХТИ
Български English Руский
+359 899 182 323

Къщи за гости - 4
област Варна / ПОЧИВКА на МОРЕ

printprint

област Варна,
Реф. №: 167
Етаж: 2   Спални: 6
ПОЧИВКА на МОРЕ,

Площ: 320 кв.м.
190 лв.

VARNA NAEMI Ви предлага Две къщи за гости в традиционен стил, разположени в село само на 15км. от Варна и на 6км. от плажната ивица, с невероятното съчетание на селски и морски туризъм. Къщите са изградени в традиционен български стил, но с всички съвременни удобства!


Къщите разполагат с 2 механи - зимна (затворена) и лятна (отворена), подходящи за всякакъв вид тържества: детски рожденни дни, партита, абитуриентски, сватби, банкети.

Всяка стая разполага с кабелна телевизия, интернет достъп, парно отопление, охладителна система , самостоятелни санитарни възли. На разположение на гостите са напълно оборудвана кухня и механа, възможност за ползване на хладилник и перално помещение.Къщите са разположени в широк и озеленен двор. Комплексът е подходящ както за целогодишен отдих, така и за организиране на семейни тържества и чествания.

За посетителите, които имат желание, могат да се запознаят с технологията и изработването на музикални народни инструменти, тъкачество, кожарство, дърворезба и други занаяти в нашата “Къща на Занаятите”.Майсторът на гайди може да свири на вашите празненства.

ГОЛЯМА КЪЩА - 1 - апартамент - 4 човека, 2 - двойки - 4 човека 

МАЛКА КЪЩА - 2 тройки - 6 човека 

Цени за нощувка:

Голяма къща - 230лв./ден - капацитет 8 човека;

Малка къща - 190лв./ден - капацитет 6 човека;Росен Ангелов
Управител
0899182323
office@varnanaemi.com


Изпратете запитване

Моля, попълнете полетата:

2 + 2 = *
Топ оферти


Последно добавени предложения


ЗА НАС ОТДАЙ ИМОТ УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН КОНТАКТИ